Ingatlan tanácsadás

ingatlan tanácsadás

 

Ingatlan tanácsadás üzletágunkat 2016-ban indítottuk, mely azóta is képviseli mind a magánszemélyek, mind pedig a vállalkozói szféra ingatlan eladással, illetve beruházásokkal kapcsolatos igényeit.

 

Megbízóink részére az aktuális ingatlanpiaci igényeknek megfelelően teljeskörű segítséget nyújtunk.

 

Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek az eladás/vásárlás során, illetve a folyamat lezárását követően is szívesen ajánljanak minket barátaiknak, ismerőseiknek, üzleti partnereinek!

 

Szolgáltatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink minden olyan igényét ki tudjuk elégíteni, amely egy ingatlan eladási-vásárlási folyamat során felmerülhet. Fontos számunkra, hogy az együttműködés során minden folyamatot kényelmessé és gördülékennyé tegyünk!

Ennek érdekében együtt dolgozunk értékbecslő, energetikai szakemberekkel, független hiteltanácsadóval és ügyvédekkel, zöld energiás tanácsadóval, – így ügyfeleink számára ezeket a szolgáltatásokat egy kézből biztosítjuk.

 

Csapatunk fő erőssége abban rejlik, hogy tanácsadóink minden esetben kezelhető mennyiségű ingatlant menedzselnek, – így minden ügyfelünkre és ingatlanra elegendő időt, energiát tudunk fordítani.

 

Ingatlanajánlataink:

Fő területünk Budapest 17. kerülete és a környező települések; Ecseren, Maglódon, Gyömrőn, Pécelen és Péteriben kínálunk eladó ingatlanokat, de Budapest más kerületeiben is szívesen segítünk, ill. az ország területén lévő partner ingatlanirodákkal együttműködve is készséggel állunk rendelkezésre.

 

  • új építésű családi és ikerházak, társasházi lakások
  • használt lakóingatlanok,
  • építési telkek

 

Személyre szabott szerződési feltételeinkkel kapcsolatban kérjük, keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén!

 

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb Ügyfeleink körében üdvözölhetjük!